Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

DELL Monitor U2717D 27'' Ultrasharp IPS, Slim Bezel, HDMI, DisplayPort, Height Adjustable, 3YearsW pn:DELL Monitor U2717D 27'' Ultrasharp IPS, Slim Bezel, HDMI, DisplayPort, Height Adjustable, 3YearsW

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 78708


Τιμή: 280,56

(347,89 Με ΦΠΑ)

DELL Monitor U2717D 27'' Ultrasharp IPS, Slim Bezel, HDMI, DisplayPort, Height Adjustable, 3YearsW
Ομορφιά χωρίς πλαίσια
Η Dell UltraSharp 27 InfinityEdge Monitor παρασύρει το βλέμμα σας στην άκρη με τα κατά 43% λεπτότερα περιθώρια από την προηγούμενη 27"οθόνη της
Απρόσκοπτη και ακριβή: το πρώτο InfinityEdge monitor του κόσμου έχει το λεπτότερο πλαίσιο του κόσμου σε όλες τις πλευρές της οθόνης, δημιουργώντας μια σχεδόν απρόσκοπτη θέαση πολλαπλών οθονών.
Σχεδιασμένο με σκοπό: Πολλαπλές επιλογές προσαρμογής σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την οθόνη σας για να ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που εργάζεστε.

Μια επαναστατική εμπειρία θέασης.

Η οθόνη Dell UltraSharp 27 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μεγαλύτερες εικόνες χωρίς περιγράμματα. Ιδανική για επαγγελματίες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία του επιτραπέζιου υπολογιστή τους.

Βελτιστοποιήστε την προβολή σας: Απολαύστε τα πιο λεπτά περιγράμματα που έχουν τοποθετηθεί ποτέ στις τέσσερις πλευρές μιας οθόνης. Τα περιγράμματα της οθόνης InfinityEdge της Dell, τα οποία περιλαμβάνουν το πλάτος του πλαισίου και το ανενεργό μαύρο περίγραμμα, δημιουργούν μια εμπειρία προβολής χωρίς κανένα σχεδόν περιθώριο. Με 7,3 χιλ. περιθώριο στην επάνω, αριστερή και δεξιά πλευρά και με κάτω περιθώριο μόλις 8,4 χιλ.
Μια πιο ακριβής οθόνη: Τα χρώματα διατηρούν την ακρίβειά τους στο deltaE <2 για να σας χαρίσει μια πιο εντυπωσιακή οθόνη. Και με την εργοστασιακή αναφορά βαθμονόμησης χρώματος, εγγυόμαστε ότι κάθε οθόνη διαθέτει κάλυψη 99% sRGB σε deltaE <2 – διασφαλίζοντας όλα τα χρώματα είναι τόσο ακριβή όσο ισχυριζόμαστε.
Εντυπωσιακή από κάθε γωνία:
 Τα χρώματα παραμένουν ομοιόμορφα ακόμα και σε εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης, διασφαλίζοντας μια εντυπωσιακή οθόνη, ανεξάρτητα από τη γωνία από την οποία την βλέπετε.
Απολαύστε τη διαφορά:
 Δείτε περισσότερα με 1,77 φορές περισσότερες λεπτομέρειες οθόνης σε ανάλυση QHD σε σύγκριση με την Full HD.


Σχεδιασμένη με γνώμονα εσάς
Ρυθμίστε γρήγορα την οθόνη σας, ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο που εργάζεστε.
Καθαρή ευκρίνεια: Βυθιστείτε σε μια ενιαία προβολή πολλαπλών οθονών με εξαιρετικά λεπτά μαύρα περιθώρια και το μικρότερο πλάτος πρόσοψης έως σήμερα, μεταξύ δύο οθονών σε κάθε πλευρά.
Ασύγκριτη ευελιξία: Απολαύστε την πλήρη δυνατότητα προσαρμογής του προσανατολισμού, της κλίσης και της περιστροφής της οθόνης σας στη θέση και το ύψος που επιθυμείτε. Και με θύρες HDMI 1.4 (MHL 2.0), DP 1.2, mini-DP 1.2, DP-out, 4 USB 3.0 και έξοδο ήχου, είναι απίστευτα απλό και βολικό να συνδέσετε όλες τις περιφερειακές συσκευές σας.

Κατασκευαστής DELL
Μέγεθος 27''
Τεχνολογία οθόνης LED
Ανάλυση οθόνης 2560 x 1440
Χρόνος απόκρισης 8ms
Αναλογία οθόνης 16:9
Αντίθεση 1000:1
Φωτεινότητα 350 cd/m²
Μέγεθος pixel 0.233mm
Γωνία θέασης (οριζόντια / κάθετη) 178 / 178
Ηχεία No
Είσοδοι 1xHDMI(MHL), 1xMini DisplayPort 1.2/ DisplayPort 1.2, 1 DisplayPort out (MST), 1 x Audio Line out, 5 x USB 3.0 ports
VESA 100 x 100
Διαστάσεις (mm) 611 x 410/540 x 200
Βάρος (κιλά) 7.3
Πιστοποιήσεις ENERGY STAR, EPEAT Gold, TCO Certified
Επιπρόσθετα Height Adjustable, Tilt, Pivot, Swivel, IPS
Εγγύηση (μήνες) 36
Τύπος εγγύησης On Site - Replacement